Manchester United kan legge press på Manchester City hvis de tar full pott mot overraskelseslaget Watford…

Saken fortsetter under annonsen

Siden City spiller så vidt briljant, er United nødt til å utnytte enhver mulighet til å legge press på de lyseblå. Likevel er hva som skjer akkurat det motsatte. For Etihad-laget vinner hver eneste uke, og legger snarere press på rivalene.

Les også: Forvandlet 87kr til 100.000kr med seksling!
Les også: Prikket inn ni rette – fikk 702.565kr!

Det så i alle fall ut som det var tilfelle da Jose Mourinhos gutter slet seg til 1-0 over Brighton i helgen. Mange snakket seg varme om hvilke problemer United hadde med å bryte ned defensive lag hjemme på Old Trafford forrige sesong. Helt til Lewis Dunks selvmål, vel og merke.

De gode nyhetene for Manchester United er at tirsdagens motstander på ingen måte akter å legge seg bakpå i håp om 0-0. Watford har vært en åpenbaring denne sesongen, og Hertfordshire-klubbens kamper inkluderer seg regel et vell av scoringer.

Marco Silvas tropper har kun fem lag foran seg på listen av de mestscorende lagene i Premier League. Kun fire lag har sluppet inn flere enn the Hornets. Når det er sagt; Watford holdt rent i 3-0 seieren borte mot Newcastle så sent som forrige helg.

Seieren førte Watford opp på 8. plass, og fortuen 0-6 tapet for City, har ikke gultrøyene blitt utspilt i noen kamper denne sesongen. Det sier sitt at Vicarage Road-laget regnes som en vrien motstander for Manchester United, selv om oddsen ikke reflekterer det.

United er priset til 1.68 i odds, mens uavgjort kan handles til 4.05. Watford er på sin side tilgjengelig til 5.60 ganger innsatsen. Det er selvsagt ikke noe å hente på å satse på borteseier. Snarere kan det lønne seg å sette pengene på Watford i markedet Dobbelsjansen til 2.19 i odds.

Det er imidlertid mer å hente i markedet for scoringer. Oddsen på at begge lagene scorer er 1.78, mens Over 2.5 mål betaler 1.84 ganger innsatsen tilbake. United har sjelden vært innblandet i målkalas den siste tiden, men dette tegner til å bli et jevnt oppgjør hvor vertene selv mener de har sjanser til poeng.

Hva angår målscorere er Watfords Richarlison fristende til 3.60 i odds. Uniteds Zlatan Ibrahimovic og Romelu Lukaku er begge priset til 2.00. Sistnevnte var et navn med spørsmålstegn bak etter at han sparket en Brighton-spiller lørdag. Belgieren ble imidlertid frikjent for anklagene, og er fri til å spille tirsdagens kamp.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here