Det er to lag i motsatt ende av Bundesliga-tabellen som møtes denne helgen. Redaksjonen forteller deg hvor du kan se kampen gratis…

Saken fortsetter under annonsen

En seier kan føre Schalke opp på 2. plass, og dermed korte ned avstanden opp til Bayern München. Schalke er ubeseiret på de åtte seneste kampene, men statistikken hang i en tynn tråd forrige helg. Gelsenkirchen-klubben lå under 0-4 kun 25 minutter ut i kampen, men fant selv nettmaskene fire ganger i løpet av kampens siste 29 minutter.

Les også: Forvandlet 87kr til 100.000kr med seksling!
Les også: Prikket inn ni rette – fikk 702.565kr!

Under lagets nye trener, Domenico Tedesco, har Schalke hevet seg betydelig fra fjorårets 10. plass. Klubben tok en stor risiko da de ansatte den italienskfødte 32-åringen – en herremann som tjente til livets opphold som ungdomstrener inntil mars inneværende år. Da tok den unge manageren over Erzgebirge Aue i 2. Bundesliga, og reddet klubben fra nedrykk mot alle odds.

Schalke vs. Köln og flere andre storkamper fra Europas største og litt mindre fotballigaer kan du se her – helt gratis!

Tedesco ble i tillegg historisk forrige helg, da han ble den første treneren noen sinne til å stikke av med Bundesligaens ”Man of Matchday”-prisen. Schalkes smått utrolige comeback mot Dortmund var naturlig nok bakgrunnen for utmerkelsen.

Hans trenerkollega på motsatt banehalvdel kan bare drømme om priser og utmerkelser. Peter Stoger overtok som trener i 2013. Etter å ha rykket opp med Köln, og deretter imponert i Bundesligaen, klokket gjestene inn som 5. sist i fjorårssesongen. Det er disse resultatene som har holdt Stoger i jobben, selv om årets serieåpning ville sørget for fyken for de fleste andre trenere.

Se Schalke vs. Köln helt gratis her

Med lusne to poeng etter 13 kamper, er Kölns sesongstart de verste i Bundesligahistorien. De tilreisende kan kvitte seg med rekorden med seier denne helgen, selv om det er lite trolig Schalkes kvaliteter tatt i betraktning.

Oddsen reflekterer akkurat hvor stor forskjell det er mellom klubbene. Schalke er priset til 1.43 i odds, mens Uavgjort og Köln betaler 4.55 og 7.95 henholdsvis. Det er liten vits i å satse på hjemmelaget til så vidt beskjeden odds, men det finnes brukbare alternativer.

Fire av Schalkes seks seneste ligaseiere har inkludert ledelse ved pause. Sats derfor på at Die Königsblauen leder etter 45 minutter og ved fulltid til 2.06 i odds. Klubbens fire seneste gevinster har kommet uten baklegs – et utfall som omsettes til 2.22 denne helgens.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here