Frankrike spilte seg frem til finalen i EURO 2016 på eget gress, bare for å tape for underdogen Portugal. Nå har de en mulighet til å gå helt til topps. Oddsen på at så skulle skje er 7.75

Saken fortsetter under annonsen

Motstandere
Frankrike er garantert fornøyd med trekningen. De er overveldende favoritter til å vinne Gruppe C til 1.35 i odds. Kanskje ikke så rart, når motstanderne heter Danmark, Peru og Australia. Det er derfor en mulighet for at franskmennene møter Portugal i kvartfinalene, hvor de kan få revansje.

Hvem styrer skuta?
Didier Deschamps
er en av VM-trenerne som har vært lengst i jobben. Han har ledet Frankrike siden 2012, og kan se tilbake på kvartfinale-exit fra Verdensmesterskapet i 2014. Etter to turneringer uten et trofé er det et visst press på Deschamps og hans elever.

Coolbet sørger for VM-feber! Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for!

VM 2018 (Gruppe C): Australia
VM 2018 (Gruppe C): Danmark
VM 2018 (Gruppe C): Peru

Sannsynlig formasjon
Frankrike varierer formasjon på regelmessig basis. Fra kamp-til-kamp kan franskmennene gå fra 4-4-2 til 4-2-3-1 eller 4-3-3. Den anvendelige troppen gir Deschamps mulighet til å overraske motstanderne.

Foto: Fotballbanen.com

Beste spiller
Antoine Griezmann
noterte seg for seks scoringer under EM 2016, og var naturlig nok sentral i Frankrikes ferd til finalen. Etter en sesong hvor angriperen har levert 29 scoringer i løpet av 48 kamper, er Griezmann den tredje mest trolige toppscoreren til 12.50 i odds.

Se opp for…
Frankrike har en rekke unge talenter, men ingen er bedre enn PSGs Kylian Mbappe. Etter å ha spilt skjorta av motstanderne i Champions League de siste sesongene, kan tenåringen gå hen og gjøre det samme i VM.

Foto: Fotballbanen.com

Målscorer
I tillegg til Griezmann kan Frankrike også stole på Chelsea-spissen Olivier Giroud. Den tidligere Arsenal-angriperen er ikke minst svært patent på hodet, og er priset til 10.00 i odds som Frankrikes toppscorer.

Formkurve
Frankrike vant sin VM-kvalifiseringsgruppe, og tapte kun én av i alt 10 kamper. Blåtrøyene er imidlertid i stand til å skuffe når du minst forventer det. Vi har eksempelvis 0-0 mot Luxembourg på hjemmebane friskt i minne.

Beste spill
Det vil være en overraskelse dersom Frankrike taper noen av gruppespillkampene. Sats på at de sikrer seg nøyaktig 7 poeng (2-1-0) til 2.70 i odds.

Konklusjon
Frankrike er en av et eksklusivt knippe nasjoner med kapasitet til å vinne VM. Laget innehar både bredde og dybde, noe som bevises ved spillerne som har blitt utelatt.

Coolbet sørger for VM-feber! Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here