Danmark er tilbake i VM-sammenheng etter at landet ikke maktet å kvalifisere seg tilbake i 2014. Den gang forsvant danskene ut allerede i kvalifiseringen. Etter en oppløftende kvalik for Åge Hareide & Co har Danmark alle muligheter til å ta seg til utslagsrundene…

Saken fortsetter under annonsen

Motstandere
Danskene har blitt trukket mot en av turneringens store favoritter – Frankrike. Peru og Australia representerer imidlertid enklere motstand, og de rødhvite betaler 1.57 i odds for avansement fra Gruppe C.

Hvem styrer skuta?
Åge Hareide
har gjort en formidabel jobb etter at han ble ansatt som dansk landslagssjef i 2016. 64-åringen har innført en direkte spillestil, som har vist seg meget effektiv. Kanskje viktigst av alt: nordmannen har funnet ut hvordan man får maksimalt ut av Christian Eriksen – en spiller som lenge ble beskyldt for ikke å levere varene på internasjonalt nivå.

Coolbet sørger for VM-feber! Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for!

VM 2018 (Gruppe C): Australia
VM 2018 (Gruppe C): Frankrike
VM 2018 (Gruppe C): Peru

Sannsynlig formasjon
Danmark spiller enten 4-3-3 eller 4-2-3-1, hvor Eriksen har en fremskutt rolle. Siden Tottenham-spilleren er komfortabel i både en dypere rolle og i angrepsposisjon, har Danmark fleksibiliteten til å endre formasjon underveis i kampene.

Beste spiller
Eriksen er verdensstjernen i dette laget, mens resten utgjør… vel, et lag. Spurs-spilleren har for alvor tatt steget opp. Før 2016 hadde midtbaneeleganten seks scoringer på 57 kamper. Etter Hareides inntreden kan Eriksen skilte med 15 mål på 20 kamper.

Foto: Fotballbanen.com

Se opp for…
Thomas Delaney
gikk til tysk Bundesliga fra FC København i fjor, og har vist seg som en briljant spiller i Werder Bremen. Midtbanespilleren sørget for flest scoringer – etter Eriksen – i kvalifiseringen med fire mål. En statistikk som inkluderer hat-trick mot Armenia.

Målscorer
Eriksen er mannen Danmark stoler på. Oddsen på at dansken ender som VMs toppscorer er hele 175.00. Vi kan garantere at oddsen vil falle.

Formkurve
Danmark kan se tilbake på noen minneverdige seire det siste året. Det faller seg i så måte naturlig å nevnte 4-0 over Polen i kvalifiseringen og 5-1 over Irland på bortebane.

Beste spill
Sett i lys av hvor mange mål Eriksen leverte i kvalifiseringen er han priset raust med 3.25 i odds på å ende som Danmarks toppscorer.

Konklusjon
Danmark har hva som trengs som å ta seg til utslagsrundene. Men, såfremt de ikke vinner Gruppe C, kan de meget vel møte Argentina i de siste 16.

Coolbet sørger for VM-feber! Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here