Dersom det var et lag ingen i VM-playoffen ønsket seg, var det Italia. Men, Sverige er så visst ikke uten sjanser – selv uten Zlatan…

Saken fortsetter under annonsen

Selv om dette på ingen måte er en av de beste, italienske årgangene, har de firedobbelte Verdensmesterne ofte levert når man forventer det minst. Likeledes har blåtrøyene maktet å kvalifisere seg til hvert eneste VM siden 1958. Hadde Italia vært litt heldigere med trekningen til gruppespillet, hadde de allerede løst billett til Russland. Men, Gruppe G inkluderte Spania – et lag som er velsignet med fotballspillere andre nasjoner bare kan drømme om.

Les også: Forvandlet 87kr til 100.000kr med seksling!
Les også: Vinn VIP-fotballtur til England – Konkurranse

Italias rike fotballhistorie og velfortjente favorittstempel til tross; Sverige har så visst mulighet til å overraske. De blågule havnet i samme gruppe som både Frankrike og Nederland, og svenskene endte foran hollenderne i Gruppe A. For ikke å glemme at Søta Bror slo Frankrike på eget gress.

På samme måte som Italia, er den svenske troppen langt mindre stjernespekket enn de tidligere år. Zlatan Ibrahimovic var det naturlige midtpunktet i et tiår, men Sverige har på ingen måte slitt med å finne nettmaskene etter at veteranen takket av i EURO 2016. Sverige har nemlig notert seg for nettsus i 14 av 15 kamper etter Zlatans landslagspunktum.

Nye kunder får nå 300kr helt gratis å spille for hos LeoVegas, helt uten innskudd!

Broderfolkets tropp inkluderer Filip Helander og Emil Krafth – en duo som tjener til livets opphold i Serie A-klubben Bologna. Celtic-forsvarer Mikael Lustig har også blitt plukket ut, selv om han er suspendert i forbindelse med det første oppgjøret.

For Italias del handler det meste om Simone Zazas retur til startelleveren. Ettersom italienerne mangler en utpreget målscorer, har Zaza fått en ny sjanse på landslaget. Årsaken ligger å finne i 26-åringens ni scoringer på 11 opptredener for Valencia denne sesongen. La oss tippe at den forhenværende Juventus-spissen ønsker å pynte på landslagsstatistikken – som viser én scoring på 16 kamper.

Det er selvsagt slik at Italia ikke er like avhengig av en målgarantist som andre nasjoner. Og det sier sitt om kvaliteten på det italienske forsvaret. Under 2.5 scoringer virker plausibelt, men er priset relativt lavt med 1.54 i odds.

Det kan ved første øyekast være fristende å satse på Italia til 2.33 i odds, siden de gjerne leverer varene når presset er som størst. Sverige har imidlertid ikke tapt en tellende hjemmekamp siden 2015, og uavgjort peker seg ut som beste alternativ til 3.10 ganger innsatsen. Og da kan vi gjøre klar for en skikkelig thriller på San Siro neste uke…

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here