Hvor vanskelig kan det være å vinne i overkant av 700.000kr på fotball? Med litt kunnskap, bittelitt flaks og et gratisspill på 250kr, er det overraskende enkelt…

Saken fortsetter under annonsen

Ok. Å beskrive det som en enkel oppgave er trolig å strekke det for langt. Men, en 30-åring fikk det hele til å fortone seg som en lek da han benyttet seg av Betssons gratisspill. Ni kampresultat senere er Akershus-mannen altså 702.565kr rikere. Redaksjonen har sett nærmere på spillobjektene som utgjorde 2810.26 i odds:

 Betsson gevinst

 

Aalesund vs Stabæk

Stabæk stakk av med 3-1 i sesongpremieren hjemme på Nadderud, da Ohi Omoijuanfo sørget for hat-trick. Den tidligere Lillestrøm – og Jerv-spissen var ikke overraskende en herremann AaFK-forsvaret var obs på før returmøtet denne helgen. 23-åringen noterte seg imidlertid for sesongens 15. fulltreffer, før Mos sikret poengdeling drøyt 10 minutter før slutt. Uavgjort: 3.55 i odds.

Burnley vs Crystal Palace

Det er ingen hemmelighet at Sean Dyche og Burnley primært plukker poengene hjemme på Turf Moor. I så måte hadde den nå arbeidsledige Palace-trener Frank de Boer en vrien oppgave med å skulle sikre sesongens første poeng i nettopp Lancashire. The Clarets’ nyervervelse Chris Wood satte inn kampens eneste scoring, og Palace måtte reise tilbake til Croydon mål – og poengløse. Hjemmeseier: 2.36 i odds.

Haugesund vs Lillestrøm

Haugesund er en klubb de aller færreste har et forhold til. Den gjenge fotballinteresserte kan knapt huske at Araberne tok bronse under den forhenværende trener Jostein Grindhaug tilbake i 2013. Langt flere er klar over at Lillestrøm har hatt en storhetstid, selv om siste seriegull kom i 1989. Vel, nok historie. Arne Erlandsens gutter taper sjelden, og sikret seg sesongens åttende poengdeling mot hvittrøyene. Uavgjort: 3.35 i odds.

Kristiansund vs Tromsø

Det var trolig ikke mange som levnet Kristiansund særlige muligheter for overlevelse før sesongstart. Klubben fra Nordens Paris har på sin side levd farlig i mange sesonger allerede, og det er således ikke til å undre seg over at Tromsø styrer mot nedrykk. Men, at KBK skulle gi ”Gutan” juling med 4-1 hadde vel ingen forutsett. Vel, foruten en Betsson-kunde. Hjemmeseier: 2.28 i odds.

Molde vs Odd

Det begynner å bli noen år siden Ole Gunnar Solskjær kunne gå på vannet. Fjoråret var en skuffelse, og det så lenge ut til at inneværende sesong skulle følge i samme spor. Mange snakket også om at Odd var en seriøs kandidat til å gi Rosenborg kamp om gullet. Med 15 ligamål på 19 kamper lå det kanskje an til en ny skuffelse for Dag-Eilev Fagermos gutter? Helt korrekt. Selv om Molde riktignok måtte vente på seiersmålet til overtiden i andre omgang. Hjemmeseier: 1.80 i odds.

Sandefjord vs Viking

Dersom du skulle plukket en vinner i oppgjøret mellom Lars Bohinens naive 3-5-2 formasjon og Vikings OBOS-mannskap, hvem hadde du satt pengene på? Vi vet sannelig ikke hvem det skulle vært. Carlos Grossmüller x2 og Flamur Kastrati sørget for å sende siddisene tilbake med 1-3 i bagasjen. Hjemmeseier: 2.11 i odds.

Strømsgodset vs Rosenborg

Godset-trener Skullerud ledet Molde til the Double, og fikk fyken den påfølgende sesongen. I Drammensklubben har han forsøkt å legge om fra den lekne 4-3-3 formasjonen som Ronny Deila forfektet (vi hopper over David Nielsens fallerte forsøk på sideveis pasningsfotball) til 4-4-2. Det kan meget vel hende De Mørkeblå lykkes med omleggingen på sikt, men Rosenborg har allerede spillestilen inne. Kåre Ingebrigtsen har allerede gjort av med Ajax denne sesongen, og et ujevnt Strømsgodset skulle aldri være noe reelt problem. Noe Adegbenro og Bendtner beviste med hver sin scoring. Borteseier: 2.07 i odds.

Vålerenga vs Sarpsborg

Hva får du dersom du kombinerer en Ronny Deila som prater tull om gull, innvielsen av Oslos nye storstue, 17.000 elleville supportere og et kronisk undervurdert Sarpsborg? En ny Enga-fiasko, selvsagt. Vålerenga ligger kun to små poeng over kvalikstreken etter 1-2 tapet for topplaget fra Østfold. Hvor enn forutsigbar denne borteseieren var, så betalte den godt. Borteseier: 2.85 i odds.

West Ham vs Huddersfield

Slaven Bilic er en trener under kraftig press. Og jobben blir ikke noe tryggere av 0 poeng på tre kamper, og en styreformann han våger å omtale som ”en som liker å prate” (underforstått: En som foretar seg lite annet enn å snakke). Mye mulig var det derfor Bilic’ siste mulighet før han eventuelt måtte stilt seg i kø utenfor britiske NAV. 2-0 seier over Wagners imponerende nykommere gir imidlertid sårt tiltrengt arbeidsro. For ikke å glemme pen hjemmeodds for de som satset på østkant-laget: Hjemmeseier: 1.96 i odds.

Betsson gjør imidlertid ikke forskjell på sine nye kunder. Alle nykommere får nemlig 2x500kr i gratisspill. Tilbudet kan blant annet benyttes i forbindelse med denne ukens Champions League og Europa League. Blir det din oddsbong vi skriver om neste gang?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here