PSG ønsker Troyes velkommen til Parc des Princes onsdag. Vertene kan ta ytterligere et steg på veien mot en ny ligatittel. Fotballbanen.com forteller deg hvor du kan se kampen Live…

Saken fortsetter under annonsen

I forrige serierunde gjorde PSG av med Monaco, og økte dermed ledelsen i toppen av Ligue 1 til ni poeng. Ubeseiret på 14 kamper gjør seriemesterskapet til mer en formalitet. For kun et lite knippe klubber, kombinert med kraftig nedvurdering av motstanderne, kan påføre pariserne tap.

Les også: Forvandlet 87kr til 100.000kr med seksling!
Les også: Prikket inn ni rette – fikk 702.565kr!

Det er i alle fall ikke noe å si på hjemmelagets form. Paris Saint-Germain vant sesongens seks innledende kamper, og har vunnet 10 på eget gress – samtlige turneringer inkludert. 1.03 i odds for hjemmeseier mot Troyes er derfor ikke egnet til å overraske.

Paris Saint-Germain vs. Troyes og flere andre storkamper fra Europas største og litt mindre fotballigaer kan du se helt gratis her!

Disse kampene er det forventet at PSG skal vinne med både armer og bein på ryggen. Klubbens egentlige utfordringer ligger i Champions League, hvor manager Unai Emery vil bli bedømt. Spanjolen må sies å være litt heldig ved fremdeles å ha trenerjobben, etter at han lot Monaco sette punktum for fire strake PSG-mesterskap forrige sesong. Nå som alle piler peker mot at den biffen fikses nå, må laget i det minste kjempe om Champions League-troféet. Hvis ikke er det et nytt navn som styrer fra sidelinja etter sommeren.

En herremann som ikke trenger å bekymre seg for køen på arbeidskontoret helt ennå, er Jean-Louis Garcia. Troyes-treneren ledet klubben til opprykk fra Ligue 2 i sin første sesong, og laget gjør det slett ikke dårlig i toppserien. Troyes befinner seg på 11. plass, og har fire poeng ned til den fryktede nedrykksstreken. Gjestene er vel og merke heller ikke mer enn fire poeng unna 6. plassen. Det er med andre ord en jevn serie. De tilreisende er i god form hjemme på Stade de l’Aube, hvor de har slått både Angers og Strasbourg med sifrene 3-0 den siste tiden.

Borteseier har det imidlertid ikke blitt siden september. Og det ser slik sett mørkt ut før møtet med mektige PSG. Oppgjøret som er i nærheten av sammenlignbar – mot Lyon – endte med 0-5. Sist Troyes møtte det franske hovedstadslaget tilbake i 2015/2016, endte begge oppgjørene med tap og 1-13 i målforskjell.

Med nevnte i mente kan det svare seg å satse på PSG med -3 i handicap til 2.04 i odds. Et annet godt alternativ er at Edinson Cavani scorer minst to mål til 2.25 ganger innsatsen. Spilleren har 22 scoringer i løpet av 19 kamper denne sesongen, hvorav Cavani har scoret to ganger i fire av de seks seneste.

Alle spillene er hentet fra Betsson.com, som for øvrig er det beste stedet å se kampen direkte.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here