Kan Ståle Solbakkens gutter heve seg? Blir det suksess for Jürgen Klopps Liverpool mot tyske Hoffenheim? Champions League ruller videre tirsdag.

Saken fortsetter under annonsen

Qarabag vs FC København

Ståle Solbakkens FC København tar den lange turen til Aserbajdsjan. Og hvittrøyene er i uvanlig svak form om dagen. De regjerende seriemesterne har vunnet den danske toppserien de to seneste sesongene, men befinner seg helt nede på 8. plass seks kamper ut i sesongen – hvorav kun én har endt med seier.

Hovedstadslaget har i tillegg tapt to av fire kamper i kvalifiseringen, i motsetning til vertene som er ubeseiret og kun har sluppet inn én baklengs. Qarabag er priset til 2.28 i odds for seier, selv om Uavgjort frister mer til 3.05 ganger innsatsen.

Hoffenheim v Liverpool

Hjemmelaget står uten tap i sesongoppkjøringen, og vant sin første ”skikkelige” kamp i den tyske cupen nå i helgen. Liverpool skal normalt bety tøffere motstand.

Likevel; Jürgen Klopps gutter måtte tåle et skuffende resultat i sesongpremieren, med 3-3 mot Watford lørdag. Laget inneholder uansett angrepsspillere som kan sikre et godt resultat, men de er alltid svake bakover på banen. Det fornuftige er å satse på Over 2.5 scoringer til 1.73 i odds.

All odds er hentet fra Betsson.com, hvor du akkurat nå får 1000kr i gratisspill på Premier League i tillegg til vanlig velkomstbonus hos Betsson.

Sporting Lisboa v Steaua Bucharest

Den portugisiske sesongen er allerede to runder gammel, og Sporting har startet godt. Klubben har vunnet begge kampene, og faktisk ikke sluppet inn et eneste mål hittil.

Den rumenske toppserien kan på sin side vise til seks unnagjorte kamper, noe som følgelig har gitt Steaua et hektisk kampprogram de siste ukene. Klubben er ubeseiret, men fire av lagets seks kamper har endt uavgjort. Sporting skal ha kvalitetene som trengs for å gjøre av med gjestene, selv om det ikke trenger å bli walkover. Sats på X/1 i markedet Pause/Fulltid til 3.65 i odds.

Young Boys v CSKA Moskva

Young Boys har startet sesongen på ujevnt vis. De slo rivalene Basel, men fikk juling 4-0 av Thun i onsdagens oppgjør. Sveitserne har i tillegg rukket å tape 1-3 for Dynamo Kiev i den forrige runden, før de likevel tok seg videre med 2-0 i returoppgjøret.

CSKA Moskva har spilt seg videre i turneringen etter to seiere over AEK Aten. De har derimot vært langt mer ustabile i det hjemlige, russiske seriespillet – hvor det har blitt to tap på de seks innledende kampene. Siden disse lagene har levert bingo-resultater så langt, er det verdt å satse på at begge lagene scorer til 1.62 i odds. CSKA har tross alt funnet nettmaskene i hver eneste kamp denne sesongen.

APOEL v Slavia Praha

Den kypriotiske serien har fremdeles ikke startet. APOEL har likevel holdt seg i form takket være fire Champions League-kamper og Super Cupen, hvis turnering de tapte mot Apollon onsdag.

Slavia Praha er tre kamper inn i den nye sesongen, og har lagt seg pent til på andreplass. Klubben er ubeseiret på de tre første kampene, men har til gode å vinne på fremmed gress så langt. Det ble uavgjort mot Banik Ostrava i seriespillet, mens de tapte bortekampen mot BATE i forrige runde av Champions League-kvalifiseringen. Sats på at trenden holder seg, og sett pengene på Uavgjort til 3.00 i odds.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here