Barcelona fikk juling av Juventus i forrige sesongs kvartfinaler. Får katalanerne hevn mot Den Gamle Dame ved denne korsveien? Fotballbanen.com har sett nærmere på Champions League-kampene.

Saken fortsetter under annonsen

 

Barcelona vs Juventus

Dersom man først skal snakke om “Rosinen i pølsa”, må dette være selveste definisjonen. Forrige sesongs tapende finalist, Juventus, møter et Barca som de utmanøvrerte på strålende vis i fjorårets Champions League. Juventus ga katalanerne rundjuling med 3-0 hjemme i Torino, mens de holdt Blaugrana til 0-0 på Nou Camp.

Begge disse lagene har vunnet samtlige tre kamper denne sesongen, men det har tross alt vært snakk om nokså beskjeden motstand. Argentinerne Lionel Messi og Paulo Dybala er begge i fryktinngytende form for sine respektive lag. Barcelona er for snaut priset med 1.65 i odds. Sats heller på 4.20 ganger innsatsen for overpriset Uavgjort.

 

Bayern München vs Anderlecht

De regjerende tyske mesterne håper å kunne slå tilbake etter helgens tap for Hoffenheim. Motstanderen er uansett i dårligere form enn vertene, og står kun med to seiere i løpet av seks seriekamper denne sesongen.

Anderlecht har ikke maktet å score i tre av kampene i samme periode. 1.71 i odds på at Bayern vinner uten å slippe inn baklengs er dermed fristende.

 

Benfica vs CSKA Moskva

Benfica har fått en god start på sesongen. Klubben er ubeseiret, og har vunnet fire av fem kamper i den hjemlige Primeira Liga. Og den brasilianske spissen Jonas er i dødelig form.

Jonas har notert seg for syv scoringer i løpet av seks kamper så langt. Dette CSKA-laget maktet ikke å vinne noen gruppespillkamper forrige sesong, noe som bør gi H her. Sats på at Benfica vinner + Jonas som målscorer til 2.80 i odds.

 

Celtic vs PSG

Skottene var noe uheldige som trakk både PSG og Bayern München i gruppespillet. Det betyr at Brendan Rodgers & Co i realiteten skal kjempe med Anderlecht om en Europa League-plass.

Hva Celtic leverer hjemme i Glasgow blir i så måte avgjørende. Det er imidlertid vanskelig å se at de grønnhvite unngår tap mot de franske gigantene. PSG har allerede funnet nettmaskene 19 ganger i løpet av fem Ligue 1-kamper. Sats derfor på Over 3.5 scoringer til 2.10 i odds.

All odds er hentet fra Betsson.com, hvor du akkurat nå får 2 x 500 kr i gratisspill på fotball i tillegg til vanlig velkomstbonus hos Betsson.

Chelsea vs FC Qarabag

Etter tapet for Burnley i Premier League-premieren, har de regjerende ligamesterne tre strake seiere mot nokså habil motstand.

Dette skal etter alle solemerker være en rutineseier. Sats på en underholdende førsteomgang i form av Over 1.5 scoringer til 2.20 i odds.

 

Manchester United vs Basel

Jose Mourinho er tilbake i Champions League, etter at Manchester United vant forrige sesongs Europa League. Rødtrøyene har fått en god start på sesongen, og står foreløpig uten tap. United skal være i stand til å gjøre av med Basel på enkelt vis. Vi snakker tross alt om en motstander som står uten seier på tre kamper, og som til alt overmål tapte mot tabelljumbo Lusanne i helgen.

United hadde holdt rent i tre strake kamper for 2-2 mot Stoke lørdag. Sats på at Mourinhos gutter holder rent mot sveitserne og at de vinner – til 1.73 i odds.

 

Olympiakos vs Sporting Lisboa

Både Olympiakos og Sporting Lisboa har startet sesongen uten å smake tap. Klubbenes historikk i Champions League er imidlertid hva som interesserer oss her.

Olympiakos har vunnet åtte av sine 12 seneste hjemmekamper i Champions League, mens Sport har tapt seks av de syv nyligste på fremmed gress i denne turneringer. 1.84 i odds for Olympiakos i markedet Draw No Bet fortoner seg som bra verdi.

 

Roma vs Atletico Madrid

Mens alles øyne sikkert er på Barcelona vs Juventus, er det ikke til å komme i fra at topplagene fra henholdsvis Serie A og La Liga også representerer god underholdning. Roma er inne i en gjenreisingsfase, etter å ha mistet en rekke nøkkelspillere denne sommeren. Atletico, derimot, har maktet å holde på sine største stjerner. Smart, ettersom klubbens kjøpsforbud hadde gjort det umulig å hente erstattere.

Kontinuiteten kan derfor bli nøkkelen her. Sats på at Atletico dikterer tempo og at det ender med Under 2.5 scoringer til 1.67 i odds.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here