Vaklende Liverpool møter et Manchester United med midtbaneproblemer. Hvem går seirende ut av helgens toppoppgjør?

Saken fortsetter under annonsen

Jürgen Klopps menn ligger allerede syv poeng bak rivalene Manchester United. La oss tippe desperasjonen begynner å bre seg på Anfield etter kun én seier på de syv seneste kampene – samtlige turneringer inkludert. The Reds har faktisk ikke en eneste hjemmeseier på vise til siden imponerende 4-0 over Arsenal tilbake i august.

Jose Mourinhos tropper har imidlertid vært jevnt over bunnsolide denne sesongen. Foruten uavgjort i bortemøtet med Stoke, har gevinstene kommet som perler på en snor. The Red Devils har vunnet ni av de 10 ferskeste kampene. I seriesammenheng har gjestene funnet nettmaskene 21 ganger, mens de kun har sluppet til motstanderen ved to anledninger. Om ikke Liverpool-forsvarets nerver allerede var slitt allerede; Romelu Lukaku har levert én scoring pr Premier League-kamp i snitt.

Odds er hentet fra Betsson. Alle nye kunder får nå 2 x 500 kr i gratisspill på Premier League hos Betsson.com. Dette kommer i tillegg til den vanlige innskuddsbonusen!

Og Liverpool-supporterne må da bli lei? Ikke bare fordi klubben har gått 27 år uten et seriemesterskap, men også fordi ingen av lagets trenere synes å forstå at et vinnerlag er tuftet på et solid forsvar med en god keeper bak der igjen. Stan Collymore og Robbie Fowler leverte eksempelvis 72 scoringer for Liverpool mellom 1995 – 1997. Det er 30 mål mer enn Andy Cole og Eric Cantona i samme periode. Likevel vant United seriemesterskapet i begge sesongene, mens Liverpool ble henvist til tredje og fjerdeplass henholdsvis.

Vertenes forsvar er som nevnt svakt. Kun West Ham og Crystal Palace har sluppet til motstanderen oftere. Jose Mourinho, derimot, bygde et solid forsvar bestående av spillere som var avskrevet av de fleste forrige sesong. Så har han fokusert på angrepsspillet deretter. Smart. For slikt blir det både poeng og troféer av.

Please keep of the pitch
Foto: Fotballbanen.com

Lagnyheter

Liverpools Adam Lallana og Nathaniel Clyne blir ikke å se i aksjon i helgens møte. Sistnevnte sliter med en ryggskade, og det er ennå uklart når den tidligere Southampton-spilleren er tilbake på banen. Dejan Lovren har på sin side trøblet med småskader de seneste ukene, men er etter alle solemerker klar til spill.

For trener Mourinho er det midtbanen som volder hodebry. Marouane Fellaini pådro seg en kneskade i forbindelse med landslagsspill for Belgia, og er ute i et par uke. Paul Pogba spiller heller ikke grunnet en kranglete hamstring.

Odds er hentet fra Betsson. Alle nye kunder får nå 2 x 500 kr i gratisspill på Premier League hos Betsson.com. Dette kommer i tillegg til den vanlige innskuddsbonusen!

Beste Spill

Mange vil hevde at dette oppgjøret blir jevnt. Det faktum at de tre nyligste kampene mellom disse lagene har endt uavgjort støtter den påstanden. Likevel er det ikke til å komme fra at Manchester United både bør og skal ta seieren. For ikke bare har de et potte tett forsvar. De har også en herremann som heter Romelu Lukaku. En herremann som har satt bedre forsvar i forlegenhet. Sats på at Manchester United leder til pause og vinner ved fulltid til 4.35 i odds.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here