Fotballbanen.com har nok en gang vurdert helgens Premier League-runde. Manchester United og Burnleys forsvarsspill er nøkkelen til profitt.

Saken fortsetter under annonsen

Liverpool vs Manchester United

Fotballbanen.com har allerede vurdert helgens toppkamp i Premier League. Vi tror ikke på spådommene om uavgjort, selv om det riktignok har vært minneverdige poengdelinger mellom Liverpool og Manchester United i årenes løp. Likevel kan det være på sin plass med en oppdatering rundt lagene.

Siden redaksjonen satte tennene i kampen, har Sadio Mane pådratt seg en hamstring-skade. Senegaleseren blir ute i om lag seks uker, noe som er en strek i den berømmelige regningen for Jürgen Klopp. Roberto Firmino og Philippe Coutinho har i likhet med Mane vært på landslagsoppdrag, men er i det minste tilbake uten nevneverdige problemer.

Midtbanespiller Michael Carrick er en herremann med spørsmålstegn ved, mens Marouane Fellaini pådro seg en kneskade i Belgias landskamp mot Belgia. Phil Jones er derimot friskmeldt etter egne problemer med knærne.

Fotballbanen.coms sitt tips står ved lag; Manchester United vinner til 2.80 i odds.

Oddsen er hentet fra Betsson. Alle nye kunder får nå 2 x 500 kr i gratisspill på Premier League hos Betsson.
Utenfor Old Trafford
Foto: Fotballbanen.com

Burnley vs West Ham United

Burnley-manager Sean Dyche har blitt trukket frem av den forhenværende Arsenal-stjernen Ian Wright som Arsene Wengers ideelle arvtager. Selv om murbrekkeren Dyche åpenbart vet å få resultater ut av begrensede midler, er det ikke ensbetydende med at Alexis Sanchez & Co ønsker å spille primitiv Burnley-fotball. Vel, vi skal la eventualitetene ligge.

Realitetene er uansett at Burnley befinner seg på 6. plass med 12 poeng. Lancashire-klubben kan i tillegg vise strålende form på fremmed gress denne sesongen, etter seier over Chelsea og Everton. The Clarets har likeledes holdt både Tottenham og Liverpool til uavgjort på bortebane. Hjemme på Turf Moore er statistikken 1-1-1, hvorav Burnley er ubeseiret på de to seneste. Verdt å merke seg er at vertene kun har sluppet inn én baklengs i samme periode.

Slaven Bilic og West Ham hangler videre. Om the Hammers vinner eller ei er reneste bingolotto å skulle forutsi. 2-1-2 på de fem seneste beviser den ujevne formen, men Østkant-klubben slo i det minste Swansea 1-0 i forrige kamp. I fire av de fem seneste West Ham-kampene har kun et lag notert seg for scoringer.

Ingen av disse lagene kommer til å varte opp med festfotball. Til dét er poengene for viktige. Sats derfor på ”Nei” i markedet ”Begge lagene scorer” til 1.85 i odds.

Totalodds: 5.18

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here