To av de mest uforutsigbare lagene i Premier League møtes i form av Stoke vs Liverpool…

Saken fortsetter under annonsen

Denne sesongen har Stoke sjokkert både Arsenal og Manchester United hjemme i Staffordshire, mens de nylig slo Watford på bortebane i en kamp ingen forventet av de skulle vinne. The Potters har imidlertid tapt for Bournemouth på eget gress, og måtte heise hvitt flagg mot et Crystal Palace som kun hadde vunnet én kamp denne sesongen.

Les også: Forvandlet 87kr til 100.000kr med seksling!
Les også: Prikket inn ni rette – fikk 702.565kr!

Et av Stoke-manager Mark Hughes sine største problemer, er mangelen på en målscorer. Ingen spiller har levert mer enn tre fulltreffere hittil. Saido Berahino har på sin side vist seg som en massiv skuffelse, og har ikke scoret for Stoke på 21 opptredener.

Liverpools varierende resultater handler om problemer i andre enden av banen. Rødtrøyene har alltid vært målfarlige under ledelse av Jürgen Klopp. I disse dager gjerne representert ved Mohamed Salah. I egypteren har Liverpool funnet en spiller som leverer nettsus på regelmessig basis. Angriperen står med 15 scoringer på 20 kamper, noe som er fenomenalt for en kantspiller i en ny klubb. Salahs innsats har derimot ofte blitt overskygget av Liverpool-forsvarets mange feil og mangler.

Spill på kampen hos Betsson, hvor du også kan se flere storkamper fra Europas største og litt mindre fotballigaer helt gratis!

Merseyside-klubbens nylige Champions League-møte med Sevilla – hvor Klopp & Co rotet bort en tremålsledelse – oppsummerer perfekt hvor skjørt dette laget er. Med nevnte i bakhodet er 1.55 i odds for Liverpool-seier direkte uspiselig. Uavgjort gir 4.65 mens Stoke betaler hele 6.20 i odds. Hvis du ønsker å satse på gjestene, bør du vurdere 2.17 i odds for 2/2 i markedet Pause/Fulltid. Eventuelt Borteseier kombinert med at begge lagene scorer til 2.80 i odds.

Markedet for scoringer fortoner seg som et tryggere farvann. Oddsen på at begge lagene scorer er 1.64. Siden Liverpool kun har maktet å holde rent bakover én gang i løpet av 11 bortekamper denne sesongen, er Over 2.5 scoringer en farbar vei til 1.59 i odds.

Leter du derimot etter den perfekte kombinasjonen av sannsynlighet og verdi, trenger du ikke se lenger enn til Salah som målscorer (2.10). Ofte tar det lang tid før markedet reagerer når en midtbanespiller eller ving scorer regelmessig. Dette er et slikt eksempel. Hvis en spiss hadde samme statistikk å skilte med, ville oddsen vært langt lavere.

Odds Boost: Mohamed Salah scorer fra utenfor boksen – 8.00 i odds

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here