Borussia Mönchengladbach ønsker Bayern München velkommen til gards lørdag. Bundesliga-oppgjøret ser du live på Betsson…

Saken fortsetter under annonsen

Mönchengladbach har fått en god start i Dieter Heckings første hele sesong. I skrivende stund befinner laget seg på 4. plass, og Die Fohlen er ubeseiret på fem kamper. Laget kommer i tillegg rett fra helgens 4-2 over Hertha Berlin.

Les også: Forvandlet 87kr til 100.000kr med seksling!
Les også: Prikket inn ni rette – fikk 702.565kr!

Bayern München troner som sedvanlig er øverst i den tyske toppserien. Klubben har kommet seg etter en ujevn sesonginnledning, hvor de ga Carlo Ancelotti fyken. Med Jupp Heynckes tilbake i klubben for fjerde gang, har også stabiliteten kommet.

Etter Heynckes gjeninntreden, er Bayern ubeseiret på ni kamper (8-1-0). I tillegg til at 72-åringen kan se tilbake på en rekke perioder i Bavaria-klubben tidligere, har trenerveteranen også rukket å trene Borussia Mönchengladbach ved to anledninger. La oss heller ikke glemme at Heynckes også var en høyst målfarlig spiss for vertene.

Her kan du se Borussia Mönchengladbach vs. Bayern Munchen og flere andre storkamper fra Europas største og litt mindre fotballigaer helt gratis!

Bayerns fremste rivaler handler gjerne om lag som forsøker å rive dem ned fra den tyske fotballtronen. De seneste sesongene har Borussia Dortmund vært nærmest å klare nettopp det. På nittitallet var det Dortmund, Werder Bremen og Bayer Leverkusen, mens Hamburg var den store konkurrenten på 80-tallet. Men, muligens har ingen vartet opp med like hard kamp om hegemoniet som Borussia Mönchengladbach på 70-tallet.

Etter at de sorte og hvite vant tiårets to første seriemesterskap, ble Bayern München den første klubb til å vinne tre strake ligatitler (1972-1974). Mönchengladbach svarte så med gull i årene ’75-’77, og var på samme tid et lag å regne med på den europeiske fotballscenen. Klubben svingte seg til Europacup-finalen i 1977, mens de vant UEFA Cupen i både 1975 og 1979.

Heynckes var på alle måter en viktig brikke i Mönchengladbachs glansdager. Hans 195 Bundesliga-scoringer – fordelt på to perioder – er fremdeles klubbrekord. Legger du til mannens tre sesonger i Hannover, finner du at han er den tredje mestscorende gjennom tidene i Bundesliga-sammenheng.

Nå jakter Heynckes selvsagt seier mot gamleklubben, og Bayern er priset til beskjedne 1.50 i odds. Uavgjort betaler 4.85, mens Mönchengladbach-seier er tilgjengelig til 5.85.

Vertene har fått juling i møte med Dortmund og Bayer Leverkusen denne sesongen. Bayern München var i aksjon mot Anderlecht tidligere denne uka, men benyttet anledningen til å hvile enkelte spillere.

Sats på 2/2 i markedet Pause/Fulltid til 2.13 i odds. Bayern har nemlig ledet til pause og vunnet ved fulltid i seks av åtte seiere hittil.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here