Det feires på Kongsvinger. Ikke på grunn av det lokale fotballaget, som tapte 0-1 for Tromsdalen. Snarere på grunn av en herremann i 20-årene med en bong som betalte 100.000kr.

Saken fortsetter under annonsen

En mann fra Kongsvinger hadde ekstra grunn til å smile søndag kveld. Ved å plukke seks kamper fra Betssons oddsmeny, forvandlet hedmarkingen beskjedne 87kr til 99.364.44kr. Og den som er lynrask i hoderegning, har da funnet ut at oddsen var småpene 1142.12.

Les også: Prikket inn ni rette – fikk 702.565kr!
Les også: Kvinnelig tippegeni
Les også: Vinn VIP-fotballtur til England – Konkurranse

Betsson gevinst

Huddersfield vs West Bromwich

Premier League-nykommerne Huddersfield tok en skikkelig skalp da de nylig slo Manchester United 2-1 hjemme på John Smith’s Stadium. I så måte var kanskje ikke et West Bromwich blottet for selvtillit avskrekkende motstand. Rajiv van La Parra satte inn kampens eneste mål kun ett minutt før pause. Vertene fikk Christopher Schindler sendt av banen en drøy halvtime før slutt, men halte likevel seieren i land. Hjemmeseier til 2.70 i odds.

Newcastle vs Bournemouth

Magpies-manager Rafael Benitez omtales som ”Den fremste taktikeren” av flere forhenværende spillere. Gudene skal vite hva spanjolen varter opp med i garderoben, som ikke vi vanlige dødelige ser. Bournemouth burde vært et lett bytte for Newcastle, men måtte i stedet ta til takke med 0-1 og null poeng. Steve Cook satte inn The Cherries’ seiersmål i kampens siste spilleminutt. Borteseier til 4.05 i odds.

Southampton vs Burnley

Mange har snakket seg varme om at bortekampen mot the Saints kunne være Sean Dyche sin siste som Burnley-trener. Rødtoppen har nemlig gjort sine saker så vidt godt med Lancashire-laget, at han er ønsket til Everton. Etter å ha rasket med seg seier over Chelsea og poeng mot Arsenal og Tottenham på fremmed gress, er det ikke til å undre seg over. Da Sam Vokes sørget for 1-0 ni minutter før fulltid, steg Dyche-aksjene ytterligere. Borteseier til 6.95 i odds.

Som ny kunde dobler Betsson ditt første innskudd. Spill på Premier League og Champions League hos Betsson.com.

Stoke vs Leicester

Stoke og Leicester er kronisk vrien duo å skulle tipp på. I kjølvannet av 1-0 seieren over Watford forrige helg, var det muligens mange som hadde tro på the Potters. På stillingen 2-1 til gjestene var det Peter Crouch som reddet poeng for Mark Hughes & Co med en heading i verdensklasse. Blir 36-åringen med videre ytterligere en sesong? Uavgjort til 3.30 i odds.

Swansea vs Brighton

Swans-manager Paul Clement kommer med en fornem CV – med assistentroller i Chelsea, Paris Saint-Germain, Real Madrid og Bayern München. Ikke noe å si på erfaringen, med andre ord. Mot Premier League-nykommerne Brighton ble det likevel ikke poeng. Spissveteranen Glenn Murray sikret poengene for laget fra Sørkysten, og Brighton befinner seg plutselig på 8. plass. Borteseier til 3.45 i odds.

Tottenham vs Crystal Palace

Med Harry Kane tilbake i folden, og Crystal Palace trygt plassert under nedrykksstreken, hadde denne kampen en eim av kalasseier. Ikke helt slik, selv om samtlige poeng ble igjen på Wembley. Heung-Min Son sørget nemlig for kampens eneste mål, og ikke minst at Tottenham ligger a poeng med Manchester United på andreplass. Hjemmeseier til 1.32 i odds.

Total odds: 1142.12

Har du like god teft? Bli kunde hos Betsson og prøv selv da.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here