Manchester United trenger kun ett poeng fra bortemøtet med Basel onsdag for å være sikret avansement til utslagsrundene i Champions League…

Saken fortsetter under annonsen

Faktisk er situasjonen for rødtrøyene, at de er så godt som garantert gruppeseieren etter å ha tatt full pott i samtlige Champions League-kamper denne sesongen. Klubben har allerede vunnet to bortekamper – mot Benfica og CSKA Moskva – noe som er dårlig nytt for Basel. Sveitserne kjemper nemlig om den viktige andreplassen.

Les også: Forvandlet 87kr til 100.000kr med seksling!
Les også: Prikket inn ni rette – fikk 702.565kr!
Les også: Scoringer i massevis og tre poeng til Chelsea!

Basel ligger i skrivende stund på plassen bak Manchester United, men CSKA Moskva ligger a poeng. Selv tabelljumbo Benfica kan komme opp på samme poengsum dersom de vinner de gjenstående kampene. Siden dette er Basels siste hjemmekamp i gruppespillet, må de knipe minst ett poeng mot Manchester United.

Jose Mourinhos skadeproblemer kan være Basels gylne mulighet. Manchester United måtte klare seg uten det foretrukne midtstopperparet Phil Jones og Eric Bailly mot Newcastle i helgen. Duoen kan være ute nok en gang her. I parhestenes fravær fikk Victor Lindelöf tillit, og atter igjen leverte svensken en skuffende forestilling.

Sjekk ut! Her kan du se flere storkamper fra Europas største og litt mindre fotballigaer helt gratis!

Fremover på banen ser det derimot lyst ut for Mourinho. Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic er begge tilbake i folden, selv om det er førstnevntes gjeninntreden som kanskje er viktigst. Den franske midtbanespilleren ble avløst av Marouane Fellaini i oppgjøret mot Newcastle.

Sett i lys av at United har vunnet alle Champions League-kamper denne sesongen, inkludert to bortekamper, er det overraskende at de er priset til hele 2.00 i odds for seier. Det gjør i sin tur 1.40 i odds i markedet Draw No Bet verdt å vurdere. Et relativt risikofritt spill når man satser på borteseier.

Siden United-forsvaret mangler nøkkelpersonell, er det fristende å sette et spill på at Begge lagene scorer til 1.85 ganger innsatsen. Tre av Basels fire Champions League-kamper har endt med Over 2.5 scoringer, et utfall som er tilgjengelig til 2.10. Over 2.5 scoringer + Manchester United-seier er et annet alternativ til 3.30 i odds.

Mengden med spillere som returnerer fra skade har gitt oss flere alternativer i markedet for målscorere. Ibrahimovic elsker de store anledninger, og kan være verdt et spill til 2.50 i odds. Fellainis evner med pannebrasken skal heller ikke undervurderes når 5.50 er tilgjengelig.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here