Den irske landslagstreneren, Martin O’Neil, mener at Christian Eriksen er på nivå med den brasilianske stjernespilleren Neymar.

Saken fortsetter under annonsen

Eriksen er en av de store profilene i Tottenham, og er den store stjernen på det danske landslaget. Forventingene om at Eriksen skal spille en sentral rolle for Danmark i de to avgjørende VM-kvalifiseringskampene mot Irland er store.

Nå mener den irske landslagssjefen, Martin O’Neil, at Eriksen er på nivå med Neymar.

Du får hele 18.00 i odds på at Christian Eriksen scorer på direkte frispark når Tottenham møter Real Madrid i Champions League på Onsdag. Spill på Betsson her.

– Jeg ser det sånn, at du har Messi og Ronaldo som de beste i verden, deretter komme Bale i en liten gruppe, som også inkluderer Suarez, Neymar og Hazard. Eriksen har i løpet av det siste året, både på landslaget og for Tottenham, plassert seg selv i den gruppen, sier O’Neill til IrishTimes.com.

– Han har overbevist både på landslaget og i Premier League. Nå skal han overbevise på et enda høyere nivå som Champions League.

Danmark møter Irland i playoff-kamper for VM, hjemme den 11. november og borte 14. november.

10.00 i odds på at Christian Eriksen scorer og at Tottenham vinner mot Real Madrid i Champions League på Onsdag. Spill på Betsson her.

 

Les også: Prikket inn ni rette – fikk 702.565kr!
Les også: Kvinnelig tippegeni

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here