England flesket til med 0-0 mot Tyskland fredag, og møter nå mektige Brasil…

Saken fortsetter under annonsen

Selv når vi tar med i betraktning at få generelt forventer noe som helst fra England i disse tider, trodde enda færre at de ville komme ubeseiret fra møtet med tyskerne. Gareth Southgate sendte nemlig utpå et mannskap skrudd sammen av et bemanningsbyrå, etter skader på en rekke selvskrevne førstelagsspillere.

Les også: Forvandlet 87kr til 100.000kr med seksling!
Les også: Prikket inn ni rette – fikk 702.565kr!

Forsvarsfemmeren ble behørig beskyttet av midtbaneduoen Eric Dier og Jake Livermore, og holdt dermed Tyskland fra å score. Debutanten mellom stengene, Jordan Pickford, måtte likevel varte opp med et par gode redninger.

Sett i lys av Southgates begrensede alternativer, vil det ikke være overraskende om han plukker et lignende lag til møtet med Brasil. Sør-amerikanerne er ubeseiret på seks kamper, og går inn i dette oppgjøret med 3-1 over Japan friskt i tankene.

Etter utnevnelsen av forhenværende Corinthians-trener Tite i 2016, har Brasil vunnet 13 av de 16 etterfølgende kampene. Nasjonens eneste tap kom mot erkerivalen Argentina – i en kamp hvor trener Tite valgte utelukkende å plukke hjemlige spillere.

Nye kunder får nå 300kr helt gratis å spille for hos LeoVegas, helt uten innskudd!

Brasil er fortjente favoritter, selv om 1.77 i odds muligens er for snaut til å friste. Tross alt snakker vi om et engelsk landslag som ikke har smakt tap på eget gress på 10 kamper. Og England har møtt europeiske tungvektere som Portugal, Spania og regjerende Verdensmestere Tyskland i samme periode.

Dersom du virkelig tror Brasil tar dette, kan X/2 i markedet Pause/Fulltid være veien å gå til 4.60 i odds. At Brasil vinner + Under 2.5 scoringer til 4.25 i odds burde likeledes være interessant.

Brassene har kun sluppet inn fem baklengs på 16 kamper under ledelse av Tite. Siden England mangler offensive ess som Dele Alli, Harry Kane og Raheem Sterling, akter vertene å legge seg dypt og heller satse på overganger signert Jamie Vardy og Marcus Rashford. Under 2.5 scoringer er tilgjengelig til 1.96 i odds.

I markedet for målscorere er det naturlig nok Neymar og Gabriel Jesus som utmerker seg. Et bedre alternativ kan imidlertid vise seg å være Barcelonas Paulinho. Midtbanespilleren er tilbake i landslagsfolden takket være at gamletreneren holder tømmene på landslaget. Paulinho har funnet nettmaskene seks ganger, og er besnærende priset til 3.60 for ny scoring.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here