Vi skal ikke begi oss ut på en diskusjon om hvilken serie som er den beste. Et utall nordmenn har et nært forhold til engelsk fotball, mens andre igjen sverger til Serie A og La Liga. Men, hva med Bundesliga? Og ikke minst; hvor kan man se tysk fotball?

Saken fortsetter under annonsen

Det er nemlig i Bundesligaen vi finner flere norske spillere enn i de øvrige europeiske toppseriene. Per Ciljan Skjelbred og Rune Almenning Jarstein tjener til livets opphold i Hertha Berlin, Iver Fossum i Hannover, Mats Møller Dæhli i Freiburg og Håvard Nordtveit gjorde Hoffenheim-spiller av seg så sent som denne sommeren.

Som Betsson-kunde ser du alle oppgjørene i Bundesliga helt gratis her

Det er i sannhet ikke vanskelig å forstå hvorfor både norske landslagsspillere og andre stjerner ønsker seg til Tyskland. Tilskuergjennomsnittet er høyere enn i Premier League og stemningen er bedre. Mens Bayern München og Borussia Dortmund gjorde opp seg imellom i en heltysk Champions League-finale for et par år siden, har ikke et eneste Premier League-lag spilt seg til finalen siden 2012.

Men, selv om Bundesligaen av mange holdes for å være den beste serien, er det ingen norske TV-seere som får nyte navn som Pierre-Emerick Aubameyang, Robert Lewandowski og Anthony Modeste – en trio med totalt 86 scoringer forrige sesong. Ei heller kvartetten Emil Forsberg, Thomas Müller og Franck Ribery – med 42 målgivende pasninger i 2016/2017-sesongen.

Discovery Norge hadde rettighetene forrige sesong, men ingen av de øvrige norske kanalene har sikret seg retten til å sende Bundesliga-fotball i 2017/2018. Hva gjør man så hvis man ikke har mulighet til å reise til Tyskland for å se Bundesligaen?

Betsson sørger for at nordmenn kan følge både Bayern München, Dortmund, Leipzig og de andre Bundesliga-lagene hver eneste uke. Som Betsson-kunde ser du alle oppgjørene helt gratis her.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here