Kvartfinaletrekningen i Champions League er unnagjort. Det betyr nye favoritter i tillegg til et par godbiter i form av toppoppgjør. Det lukter dramatikk…

Saken fortsetter under annonsen

Barcelona vs Roma

La Liga-lederne var det første laget ut av hatten. Etter å ha sikret seg overkommelig motstand, er de nye favoritter til å vinne Champions League med 3.75 i odds. Lionel Messi var i forrykende form i møtet med Chelsea, og katalanerne er således verdige favoritter.

Roma kan imidlertid evne å gjøre livet surt for Barca hjemme på Stadio Olimpico. Det italienske hovedstadslaget har nemlig ikke sluppet inn en eneste baklengs på eget gress i Champions League-sammenheng. Det er likevel vanskelig å se for seg at de har kvalitetene som trengs for å gjøre av med Barcelona over to kamper.

Sevilla vs Bayern München

Foruten Roma, var det andre laget ”alle” håpet på i trekningen spanske Sevilla. Oddsen på 75.00 gjenspeiler hvor sannsynlig det er at Roma og Sevilla løfter Champions League-troféet. Til tross for at de sendte Manchester United ut av turneringen, så ikke Los Rojiblancos ut som mer enn et habilt lag.

Bayern München holdes som de tredje mest trolige vinnerne med 5.00 i odds. Det kan saktens vise seg som raus prising, sett i lys av erfaringen som finnes i den spillerstallen. Vi snakker om spillere som vant Champions League tilbake i 2013. Treneren som ledet Bavaria-laget til suksess den gang, Jupp Heynckes, er tilbake på sidelinja.

 

All odds er hentet fra Coolbet.com, hvor du som oftest finner markedets beste odds.

 

Juventus vs Real Madrid

Dette er en reprise av forrige sesongs finale. Ikke minst representerer dette en god mulighet for Juventus til å få revansje etter det ydmykende 1-4 tapet. Den Gamle Dame tok seg forbi Tottenham til tross for at London-klubben dominerte. Kanskje kan Juventus gjenta bedriftene mot Real? Oddsen er 12.00 på at Torino-mannskapet går til topps.

Oppgaven som Los Blancos har foran seg gjenspeiles også i oddsen (5.70). Zidanes gutter har slitt i det hjemlige La Liga-spillet denne sesongen, mens spillerne virker å være over middagshøyden. Hvittrøyene slo uansett ut PSGs stjernegalleri.

Liverpool vs Manchester City

Trekningen var komplett med “Battle of Britain”, hvor to av turneringens mest underholdende lag møtes til dyst. Begge klubbene har vunnet sine respektive hjemmekamper i Premier League denne sesongen, og vi har et fartsfylt og målrikt oppgjør i vente.

Manchester City har gått fra å være favoritter til Champions League til å prises til 4.40. Det kan tenkes at oddsen skulle vært enda litt høyere, sett i lys av tapet for lignende motstand forrige sesong i form av Monaco. Liverpool omsettes til 14.00 ganger innsatsen som turneringsvinnere. The Reds’ store oppgave er å levere to prikkfrie kamper mot fryktinngytende motstand, mens de samtidig sikrer seg en plassering blant de fire beste i seriespillet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here