Uruguay er kanskje ikke blant de toppseedede lagene. Men, til 1.25 i odds regnes avansement fra Gruppe A som overhengende sannsynlig. Semifinalistene fra 2010 er priset til 36.00 i odds for å vinne sommerens VM…

Saken fortsetter under annonsen

Motstandere
Gruppe A kan kjapt vise seg som en av de jevneste gruppene, hvor Uruguay og Russland møter Egypt og Saudi Arabia. Det er imidlertid sør-amerikanerne som er favoritter til avansement med 2.10 i odds for gruppeseier.

Hvem styrer skuta?
Oscar Tabarez har vært landslagstrener siden 2006. Den selvsamme Tabarez holdt også tømmene i årene mellom 1988-1990. I 2011 fulgte han opp suksessen fra VM 2010 ved å vinne Copa America. 71-åringen mangler så visst ikke erfaring.

VM 2018 (Gruppe A): Russland
VM 2018 (Gruppe A): Saudi Arabia
VM 2018 (Gruppe A): Egypt

Sannsynlig formasjon
Tabarez liker å spille med 4-4-2, en formasjon som inkluderer Luis Suarez og Edinson Cavani. Duoen kan skilte med nærmere 100 scoringer på internasjonalt nivå.

Beste spiller
Suarez er spilleren som skal inspirere dette laget til suksess. Barcelona-angriperen har notert seg for 31 fulltreffere denne sesongen. Likevel skal det bli spennende å se kvaliteten på dette forsvaret når utslagsrundene står på agendaen. Det er få defensive partnere som kjenner hverandre bedre en Atletico Madrid-spillerne Diego Godin og Jose Giminez.

Coolbet sørger for VM-feber! Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for!

Se opp for…
Ikke rent lite forventes av den 20 år gamle midtbanespilleren Rodrigo Bentancur. Spilleren ble plukket opp av Juventus i fjor, og den 185cm høye Bentancur er i stand til å levere dype løp.

Målscorer
Suarez har scoret 50 mål i løpet av 97 landskamper. Cavani har 42 på 100 opptredener å skilte med. Suarez betaler 26.00 ganger innsatsen som turneringens toppscorer. Cavani er på sin side priset til 36.00 i odds.

Formkurve
Uruguay endte på andreplass i den sør-amerikanske kvalifiseringen – kun bak Brasil. Nasjonen har nylig vunnet vennskapsturneringen China Cup, etter seire mot Tsjekkia og Wales.

Beste spill
Takket være en tøff trekning, hvor Uruguay forventes å møte enten Portugal eller Spania i første utslagsrunde, forsvinner etter alle solemerker Uruguay ut av sommerens VM ved første korsvei. Oddsen på at så skjer er 2.25.

Konklusjon
Hadde det ikke vært for trekningen, kunne Uruguay meget vel blitt ansett som frekke outsidere til VM-troféet. Snarere ligger de an til å bli involvert i en av de mest interessante kampene i første utslagsrunde.

Coolbet sørger for VM-feber! Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here